Működj! pályázat

A Magyar Elektrotechnikai Egyesület (MEE) a Nemzeti Szakképzési és Felnőttképzési Hivatallal együttműködésben 2018-ban ismét meghirdette a Működj! pályázatot, melyet 2019. március 8-án minden eddiginél sikeresebben zárult az idei Gála Óbudai Egyetemi helyszínen.A Magyar Elektrotechnikai Egyesület (MEE) a Nemzeti Szakképzési és Felnőttképzési Hivatallal együttműködésben 2018-ban ismét meghirdeti a Működj! pályázatot az Innovációs és Technológiai Minisztérium támogatásával. A pályázatra jelentkező középiskolás diákoknak 2019. február 14-ig kellett feltölteniük a pályaművükről készült videót, amely bemutatja azt működés közben. Az ország minden pontjáról közel 40 diák töltötte fel ötletét a határidőig.Mutasd meg, hogy céltudatos MŰSZAKI vagy! A lényeg, hogy amit elképzeltél, az MŰKÖDJön a valóságban!

A pályázat célja:

A ,,Működj!” pályázat célja, hogy az elektrotechnika, elektronika és informatika szakterületek meghatározó cégeinek figyelmét a kreatív, gyakorlati gondolkodású, tehetséges középiskolásokra irányítsa.

Minden pályázó, aki az ötletét megvalósítja és a működő alkotásról készült filmet határidőben megküldi, felkerül a muszakivagyok.hu ajánló felületére, ahol a cégek vezetői megismerhetik Őket a Magyar Elektrotechnikai Egyesület (MEE) ajánlásával. A beérkező pályaműveket a programban résztvevő cégek a teljes pályázati időszak alatt folyamatosan nyomon követik, és támogatást nyújthatnak azon tanulóknak, akiknek az ötlete felkelti az érdeklődésüket.

Ez a megmérettetés nemcsak a diákoknak, hanem felkészítő tanáraiknak és a Szakképzési Centrumok tagiskoláinak is egyaránt jó lehetőség arra, hogy megmutathassák, mire képesek.

A jelentkezési határidő lejárt!A Magyar Elektrotechnikai Egyesület (MEE) a Nemzeti Szakképzési és Felnőttképzési Hivatallal együttműködésben 2018-ban ismét meghirdeti a Működj! pályázatot az Innovációs és Technológiai Minisztérium támogatásával. A program fővédnöke Pölöskei Gáborné szakképzésért és felnőttképzésért felelős helyettes államtitkár.

A Működj! NEM egy verseny, hanem tehetségkutató program és rendezvény!A Magyar Elektrotechnikai Egyesület és a Budapesti Műszaki Szakképzési Centrum által 2017-ben is meghirdetett MŰKÖDJ! pályázat első szakasza 2017. május 30-án zárult. A pályázatra jelentkező középiskolás diákoknak eddig az időpontig kellett feltölteniük azt az ötletet, amit meg szeretnének valósítani és amellyel indulni szeretnének pályázaton. Az ország minden pontjáról 79 diák töltötte fel ötletét a határidőig.Lezárult a Magyar Elektrotechnikai Egyesület és a Budapesti Műszaki Szakképzési Centrum által meghirdetett MŰKÖDJ! pályázat. A pályázó fiatalok közül 32 diák valósította meg ötletét a határidőig.
A beküldött pályaművek jelenleg elbírálás alatt álnak. 
A fiatal tehetségek december 1-én tartandó szakmai napunkon mutathatják be műveiket.Miért jött létre a muszakivagyok.hu?

A Magyar Elektrotechnikai Egyesület a magyar villamosipar legnagyobb független szakmai szervezeteként szerepet vállal a pályaválasztás előtt álló fiatalok érdeklődésének felkeltésében az elektrotechnika iránt.

Weboldalunk célja, hogy fiatal (középiskolás, főiskolás) villamos szakemberek olyan háttértámogatást kapjanak, ami a későbbi pályafutásukban nagy segítség lehet.

Támogatóink

Amennyiben Ön is támogatni szeretné Mentorprogramunkat, tekintse át a Támogatási lehetőségeket.

Magyar Elektrotechnikai Egyesület
 

mee@mee.hu

+36-1-353-0117

http://www.mee.hu

Webdesign:
www.visi.hu