MŰKÖDJ! 2018 - pályázat középiskolásoknak

Mutasd meg, hogy céltudatos MŰSZAKI vagy! A lényeg, hogy amit elképzeltél, az MŰKÖDJön a valóságban!

A Magyar Elektrotechnikai Egyesület (MEE) a Nemzeti Szakképzési és Felnőttképzési Hivatallal együttműködésben 2018-ban ismét meghirdeti a Működj! pályázatot az Innovációs és Technológiai Minisztérium támogatásával. A program fővédnöke Pölöskei Gáborné szakképzésért és felnőttképzésért felelős helyettes államtitkár.

A pályázat célja:

A ,,Működj!” pályázat célja, hogy az elektrotechnika, elektronika és informatika szakterületek meghatározó cégeinek figyelmét a kreatív, gyakorlati gondolkodású, tehetséges középiskolásokra irányítsa.

Minden pályázó, aki az ötletét megvalósítja és a működő alkotásról készült filmet határidőben megküldi, felkerül a muszakivagyok.hu ajánló felületére, ahol a cégek vezetői megismerhetik Őket a Magyar Elektrotechnikai Egyesület (MEE) ajánlásával. A beérkező pályaműveket a programban résztvevő cégek a teljes pályázati időszak alatt folyamatosan nyomon követik, és támogatást nyújthatnak azon tanulóknak, akiknek az ötlete felkelti az érdeklődésüket.

Ez a megmérettetés nemcsak a diákoknak, hanem felkészítő tanáraiknak és a Szakképzési Centrumok tagiskoláinak is egyaránt jó lehetőség arra, hogy megmutathassák, mire képesek.

Feladat:

Nem arra vagyunk kíváncsiak, hogy el tudod-e adni magadat, hanem arra, hogy meg tudod-e valósítani azt, ami a fejedben van. Mutasd meg, hogy nem csak fejben vagy penge, de gyakorlatban is! Egyetlen faladat van: MŰKÖDJ!

Kategóriák:

  • Elektrotechnika
  • Elektronika
  • Informatika

A jelentkezési határidő lejárt!

A megvalósított ötleted tartozzon a fenti kategóriák bármelyikébe, vagy azok kombinációjába.

Pályázói kör: Középiskolai tanulók (szakgimnázium, szakközépiskola, gimnázium)

Felkészítő Tanárok hajrá!

Egy tehetséget felfedezni és segíteni, sokszor nehezebb, mint tehetségesnek lenni! A Tanárok munkáját külön díjazzuk!

 

A MŰKÖDJ! PÁLYÁZAT KIEMELT TÁMOGATÓI:

   

 

 

A pályázat mente és határidők:

Jelentkezés: 

Ha indulni akarsz a pályázaton 2019. január 15-ig kell regisztrálnod és feltöltened az ötleted a felületre a formai követelmények alapján.

A jelentkezési határidő lejárt!

A feltöltött ötletekhez hozzáférést biztosítunk az érdeklődő cégek részére, így teremtve lehetőséget arra, hogy kiválasszák azt a pályázót, akit támogatni szeretnének.

Működik!: A következő lépésben készítened kell egy felvételt a működő alkotásodról és ezt is fel kell töltened 2019. február 14-ig.

Várunk az élő showba!: A működőképes alkotásodat 2019. március 8-án egy szakmai nap keretében mutathatod be az érdeklődő cégek képviselőinek. Így teremtünk lehetőséget a személyes kapcsolatteremtésre, amellyel egyetlen közösségi oldal sem versenyezhet! Mivel a díjátadó gála nőnapra esik, ezért extra figyelmet fordítunk arra az alkotásra, amely kapcsolódik az alkalomhoz. Mutasd meg, hogy a műszaki tudással még bókolni is lehet a hölgyeknek!

Díjak, lehetőségek:

  • Minden résztvevő, akinek MŰKÖDIK az alkotása felkerülhet a muszakivagyok.hu ajánló felületére, amely segít megtalálni álmaid munkáját.

  • Egy szakmai nap keretében bemutathatod alkotásodat és magadat az érdeklődő cégek képviselőinek

  • Megjelenési lehetőséget biztosítunk az ELEKTROTECHNIKA szaklapban

  • Az érvényes pályázatok alkotóinak 1 éves MEE tagságot ajánlunk fel

  • Egyéb szakmai kiállításokon és konferenciákon mutatkozhatsz be

  • A felkészítő tanároknak 1 éves MEE tagságot ajánlunk fel

  • A diákoknak, a felkészítő tanároknak és az iskoláknak is a cégek által felajánlott értékes különdíjakat adunk át*

*Az elmúlt évben minden, az eredményhirdető gálán megjelent pályázó díjazásban részesült. A következő díjak kerültek kiosztásra: A fődíj egy a WIHA által felajánlott 500.000,- Ft értékű szerszámosláda volt. Továbbá táblagép,- számítógép,- ajándékutalvány,- pénzjutalom,- oszcilloszkóp,- elektronikus műszerek,- szerszámcsomag,- tanulmányút,- osztálykirándulás,- könyvcsomag. 

Legfontosabb határidők:

  • Jelentkezési és ötletfeltöltési határidő: 2018. december 17. 2019. január 15.
  • A működő alkotásról készült videó feltöltése: 2019. február 14.
  • Bemutatkozás a szakmai napon: 2019. március 8. 


Miért jött létre a muszakivagyok.hu?

A Magyar Elektrotechnikai Egyesület a magyar villamosipar legnagyobb független szakmai szervezeteként szerepet vállal a pályaválasztás előtt álló fiatalok érdeklődésének felkeltésében az elektrotechnika iránt.

Weboldalunk célja, hogy fiatal (középiskolás, főiskolás) villamos szakemberek olyan háttértámogatást kapjanak, ami a későbbi pályafutásukban nagy segítség lehet.

Támogatóink

Amennyiben Ön is támogatni szeretné Mentorprogramunkat, tekintse át a Támogatási lehetőségeket.

Magyar Elektrotechnikai Egyesület
 

mee@mee.hu

+36-1-353-0117

http://www.mee.hu

Webdesign:
www.visi.hu