MŰKÖDJ! 2020 - pályázat tanulók részére

A Magyar Elektrotechnikai Egyesület (MEE)  2020-ban ismét meghirdeti a Működj! pályázatot módosított formában.

A Működj! 2020 pályázat kreativitást bemutató, tehetségkutató program!

A „Működj!” pályázat 2016-ban indult útjára és nagy érdeklődés mellett, határon innen- és túl 2018-ban már 50  pályázat formájában megvalósult ötletet ismerhettek meg az érdeklődők a Magyar Elektrotechnikai Egyesület muszakivagyok.hu honlapján keresztül. A korábbi pályaművek között számos csodát láthattunk, az okos otthontól kezdve, a rajzgépen át, a 8 kerekű tereprobotig.

A „Működj!” 2020 pályázat célja az is, hogy az elektrotechnika, elektronika és informatika szakterületek meghatározó cégeinek figyelmét a kreatív, gyakorlati gondolkodású, tehetséges középiskolásokra irányítsa!

Ez a megmérettetés mind a diákoknak, mind felkészítő tanáraiknak és a Szakképzési Centrumok tagiskoláinak egyaránt remek lehetőség, hogy széles körben bemutathassák tudásukat és kreativitásukat.

Minden bizonnyal idén is számos olyan projekt nyer támogatást, amelynek a való életben és az üzleti életben egyaránt létjogosultsága van. A „Működj!” 2020 az iskolák, a pedagógusok, és a cégek számára is kiváló alkalmat teremt a kapcsolatépítésre is.

Amennyiben –elsősorban a járványügyi helyzetet figyelembe véve- lehetőség lesz rá, akkor az alkotásokat a korábbi évekhez hasonlóan egy díjátadó Gála keretében iparági szaktekintélyek, cégek, oktatási intézményvezetők jelenlétében be lehet majd mutatni és ez az alkalom kötetlen eszmecserékre is  lehetőséget nyújt.

 

 

Az idei pályázattal kapcsolatos főbb tudnivalók:

A pályázat meghirdetése: 2020.07.01.

Részvételi kategóriák:

  • felső tagozatos általános iskolai (6.-8. évfolyam)
  • vagy középiskolai illetve szakiskolai (9.-12. évfolyam) tanulmányokat folytatnak.

A jelentkezési lap leadásának és a működő pályaművekről készült videó feltöltésének végső határideje: 2020.11.30.

Díjátadó: 2020. decemberében.

A feltöltött videó pályaműveket a Bírálóbizottság értékeli és kategóriánként 3-3 tablet kerül az első három helyezett között kiosztásra. Az első három helyezett felkészítő tanárai 1 éves MEE tagságot kapnak. A többi pályázó diák és felkészítő tanárai között is jutalmakat sorsolunk majd ki.

A 2020.11.30-ig elkészült, működő és a Bírálóbizottság által elfogadott alkotásokról készült videók a www.muszakivagyok.hu és www.mee.hu weboldalakon megtekinthetők lesznek.

 

A MŰKÖDJ! PÁLYÁZAT KIEMELT TÁMOGATÓI:

   

 

 Miért jött létre a muszakivagyok.hu?

A Magyar Elektrotechnikai Egyesület a magyar villamosipar legnagyobb független szakmai szervezeteként szerepet vállal a pályaválasztás előtt álló fiatalok érdeklődésének felkeltésében az elektrotechnika iránt.

Weboldalunk célja, hogy fiatal (középiskolás, főiskolás) villamos szakemberek olyan háttértámogatást kapjanak, ami a későbbi pályafutásukban nagy segítség lehet.

Támogatóink

Amennyiben Ön is támogatni szeretné Mentorprogramunkat, tekintse át a Támogatási lehetőségeket.

Magyar Elektrotechnikai Egyesület
 

mee@mee.hu

+36-1-353-0117

http://www.mee.hu

Webdesign:
www.visi.hu