MAVIR Mesterek Viadala

A MAVIR Magyar Villamosenergia-ipari Átviteli Rendszerirányító ZRt. iskolaprogramja immár új néven várja mindazokat a villamosipari szakképzésben résztvevő tanulókat, akik készek megmérkőzni a MAVIR Mester címért és az azzal járó értékes díjakért!

Célunk változatlan: szeretnénk megmutatni, hogy az elektrotechnika izgalmas, jó egzisztenciát nyújtó pályát kínál, olyat, amelyben munkája által mindenki egy sikertörténet részese lehet – akár a MAVIR által kínált egyedi környezetben.

 

A verseny menete

  • A kétfordulós versenyre háromfős csapatokat várunk. Jelentkezési határidő: 2018. február 19.
  • Az első, online forduló feleltválasztós és egyszerűbb számolásokat igénylő feladatokból áll, a kérdések megválaszolásához bármilyen forrás használható. Időpontja: 2018. március 5.
  • A döntőbe kerülő csapatok egyedi környezetben és izgalmas, valódi kihívást jelentő gyakorlati feladatokban mérhetik össze tudásukat! Időpontja: 2018. április 6.

Díjak

  1. helyezett csapat: 150 000 Ft értékű, műszaki cikkre beváltható vásárlási utalvány (50.000 Ft/fő)
  2. helyezett csapat: 90 000 Ft értékű, műszaki cikkre beváltható vásárlási utalvány (30.000 Ft/fő)
  3. helyezett csapat: 60 000 Ft értékű, műszaki cikkre beváltható vásárlási utalvány (20.000 Ft/fő)
  4. a szakmai zsűri különdíjai

Az I-III. helyezett csapat felkészítő tanárát a tanulókkal azonos mértékben díjazzuk!

Jelentkezés: https://www.mavir.hu/web/mavir/felhivasok1

A versennyel kapcsolatos további kérdés esetén forduljanak bizalommal Dávid Líviához a davidl@mavir.hu e-mail címen vagy a 1/304-1780-as telefonszámon. Miért jött létre a muszakivagyok.hu?

A Magyar Elektrotechnikai Egyesület a magyar villamosipar legnagyobb független szakmai szervezeteként szerepet vállal a pályaválasztás előtt álló fiatalok érdeklődésének felkeltésében az elektrotechnika iránt.

Weboldalunk célja, hogy fiatal (középiskolás, főiskolás) villamos szakemberek olyan háttértámogatást kapjanak, ami a későbbi pályafutásukban nagy segítség lehet.

Támogatóink

Amennyiben Ön is támogatni szeretné Mentorprogramunkat, tekintse át a Támogatási lehetőségeket.

Magyar Elektrotechnikai Egyesület
 

mee@mee.hu

+36-1-353-0117

http://www.mee.hu

Webdesign:
www.visi.hu