Diplomaterv-témaajánló - Cégeknek

A Magyar Elektrotechnikai Egyesület partner cégei segítségével különböző szakterületekhez tartozó diplomamunka és szakdolgozat témákat gyűjt össze. Olyan aktuális témákat keresünk, amelyekre az elektrotechnikai ipar meghatározó cégeinek szüksége van. Folyamatosan várunk új diplomaterv témajavaslatot annak érdekében, hogy az adott vállalat céljainak megvalósításához leginkább közel álló érdeklődésű fiatallal tudjuk a kapcsolatfelvételt biztosítani, egyben segítve ezzel az egyetemista fiatal szakemberek diplomaterv témaválasztását és esetleges elhelyezkedését. Az így összegyűjtött listát személyes kapcsolatainkon keresztül juttatjuk el a témaválasztás időszakába a kapcsolódó felsőoktatási intézmények végzős hallgatói számára.

Amennyiben felkeltettük érdeklődését, vegye fel velünk a kapcsolatot a láblécben található elérhetőségek valamelyikén!



Miért jött létre a muszakivagyok.hu?

A Magyar Elektrotechnikai Egyesület a magyar villamosipar legnagyobb független szakmai szervezeteként szerepet vállal a pályaválasztás előtt álló fiatalok érdeklődésének felkeltésében az elektrotechnika iránt.

Weboldalunk célja, hogy fiatal (középiskolás, főiskolás) villamos szakemberek olyan háttértámogatást kapjanak, ami a későbbi pályafutásukban nagy segítség lehet.

Támogatóink

Amennyiben Ön is támogatni szeretné Mentorprogramunkat, tekintse át a Támogatási lehetőségeket.

Magyar Elektrotechnikai Egyesület
 

mee@mee.hu

+36-1-353-0117

http://www.mee.hu

Webdesign:
www.visi.hu