Hálózatirányítás – Budapest vagy Miskolc

A program során lehetőség van átfogó képet kapni az üzemirányítási tevékeny-ségről. A Hálózatirányítás feladata az ELMŰ (Budapesti telephely) és az ÉMÁSZ (Miskolci telephely) nagy- és középfeszültségű hálózatának üzemirányítása. Ide futnak be a hálózat állapotjelzései, innen történik a tervezett munkák és üzemza-varok elhárításának irányítása, a hálózat kapcsolási állapotának megváltoztatása távműködtetéssel. A telephelyeken megtekinthető az üzemirányítást támogató összes technikai eszköz: telefonok, URH rádiók, számítógépes rendszerek, háló-zatfelügyeleti eszközök, SCADA rendszer, stb. melyek a fogyasztók minél zavar-talanabb villamos-energia ellátását segítik. A programot szakközépiskolák végzős diákjainak és szakirányú főiskolai/egyetemi tanulmányokat folytató hallgatói cso-portoknak ajánljuk.

Részvételi létszám maximum 15 fő, a program időtartama ~30-40 perc.

 

Kapcsolattartók:
Budapesti és Miskolci telephely:
Kállai Gábor
ELMŰ Hálózati kft.
1132 Budapest, Váci út 72-74.
 
Tel.: (+36) 1/238-2120 
Fax.: (+36) 1/238-2121 
E-mail: gabor.kallai@elmu.hu  

Miskolci Telephely
ÉMÁSZ Hálózati kft.
3525 Miskolc Dózsa Gy. u 13.

Tel.: (+36) 46/535-280
Fax: (+36) 46/535-278
E-mail: gyula.hrivnyak@emasz.hu 

 



Miért jött létre a muszakivagyok.hu?

A Magyar Elektrotechnikai Egyesület a magyar villamosipar legnagyobb független szakmai szervezeteként szerepet vállal a pályaválasztás előtt álló fiatalok érdeklődésének felkeltésében az elektrotechnika iránt.

Weboldalunk célja, hogy fiatal (középiskolás, főiskolás) villamos szakemberek olyan háttértámogatást kapjanak, ami a későbbi pályafutásukban nagy segítség lehet.

Támogatóink

Amennyiben Ön is támogatni szeretné Mentorprogramunkat, tekintse át a Támogatási lehetőségeket.

Magyar Elektrotechnikai Egyesület
 

mee@mee.hu

+36-1-353-0117

http://www.mee.hu

Webdesign:
www.visi.hu