Diplomaterv és szakdolgozat témák

Olyan témákat biztosítunk számodra, amelyeknek aktuális gyakorlati igénye van.

A Magyar Elektrotechnikai Egyesület szakmai és területi szervezeteinek segítségével különböző régiókhoz illetve szakterületekhez tartozó diplomamunka és szakdolgozat témákat gyűjtött össze. A felsorolt témák olyanok, amelyekre az elektrotechnikai ipar meghatározó cégeinek szüksége van. Minden témához biztosítunk olyan Mentort, aki példamutató szakmai és emberi képességekkel rendelkezik és vállalja, hogy segíti a fiatalok pályaválasztását, gyakorlati és elméleti tapasztalatainak tágítását.

A Mentor programunkba a szakmai jövőjéért aktívan tenni akaró fiatalok jelentkezését várjuk. Egy kapcsolati hálózaton keresztül segítünk Neked kiépíteni olyan kapcsolatokat, amely segítséget nyújt a pályakezdésben.



Miért jött létre a muszakivagyok.hu?

A Magyar Elektrotechnikai Egyesület a magyar villamosipar legnagyobb független szakmai szervezeteként szerepet vállal a pályaválasztás előtt álló fiatalok érdeklődésének felkeltésében az elektrotechnika iránt.

Weboldalunk célja, hogy fiatal (középiskolás, főiskolás) villamos szakemberek olyan háttértámogatást kapjanak, ami a későbbi pályafutásukban nagy segítség lehet.

Támogatóink

Amennyiben Ön is támogatni szeretné Mentorprogramunkat, tekintse át a Támogatási lehetőségeket.

Magyar Elektrotechnikai Egyesület
 

mee@mee.hu

+36-1-353-0117

http://www.mee.hu

Webdesign:
www.visi.hu