Mindannyiunk érdeke, hogy legyen megfelelő utánpótlás

A Magyar Elektrotechnikai Egyesület az SZJA 1%-ból befolyó támogatásokat szakközépiskolák gyakorlati képzésének fejlesztésére fordítja.

 

A Magyar Elektrotechnikai Egyesület Mentor programja kapcsán több szakközépiskolával épített ki szoros együttműködést. A legtöbb iskolának nehézséget jelent, hogy a diákok gyakorlati képzését korszerű eszközökkel valósítsa meg.

Elhatároztuk, hogy az SZJA 1% felajánlásokból ezeket az iskolákat fogjuk támogatni. Segítjük Őket olyan környezet megteremtésében, amelyben a diákok naprakészen sajátíthatják el a „mesterfogásokat”.

Önnek nem kell mást tennie, mint az itt letölthető nyilatkozatot az alábbiak szerint eljuttatni az állami adóhatóságnak.

 

A nyilatkozatot az alábbi módokon juttathatja el az állami adóhatósághoz:

  • Egyéni vállalkozó esetén bevallással együttesen 2017. február 27-ig,
  • Munkáltatói adómegállapítás esetén lezárt borítékban leadva a munkáltatónak 2017. május 10-ig adhatja át. 
    (Fontos, hogy a lezárt borítékon rajta legyen az adóazonosító jele, a leragasztás helyén pedig az aláírása!)
  • Önálló bevallás esetén 2017. május 22-ig rendelkezhet az 1+1 %-ról.

 

Kérjük, hogy a nyilatkozatokat ne válassza szét abban az esetben sem, ha valamely nyilatkozatot nem töltötte ki.

A kinyomtatott nyilatkozatot helyezze borítékba, és a lezárt borítékon az adóazonosító jelét tüntesse fel.

Amennyiben munkáltatója útján kíván rendelkezni, kérjük, ne felejtse el az adóazonosító jelével ellátott borítékot a ragasztott felületére átnyúlóan saját kezűleg aláírni, és a borítékot legkésőbb 2017. május 10-ig a munkáltatójának átadni.

 

A Magyar Elektrotechnika Egyesület a civil kedvezményezettek részére felajánlható 2017. évi SZJA 1% fogadásához érvényes regisztrációval rendelkezik, amely ellenőrizhető a https://www.nav.gov.hu/nav/szja1_1/regisztralt_civil_kedvezmenyezettek_2017 listájában.Miért jött létre a muszakivagyok.hu?

A Magyar Elektrotechnikai Egyesület a magyar villamosipar legnagyobb független szakmai szervezeteként szerepet vállal a pályaválasztás előtt álló fiatalok érdeklődésének felkeltésében az elektrotechnika iránt.

Weboldalunk célja, hogy fiatal (középiskolás, főiskolás) villamos szakemberek olyan háttértámogatást kapjanak, ami a későbbi pályafutásukban nagy segítség lehet.

Támogatóink

Amennyiben Ön is támogatni szeretné Mentorprogramunkat, tekintse át a Támogatási lehetőségeket.

Magyar Elektrotechnikai Egyesület
 

mee@mee.hu

+36-1-353-0117

http://www.mee.hu

Webdesign:
www.visi.hu